Top 10 Tokyo bezienswaardigheden (2024)

Table of Contents
Onze tips voor hotels in Tokyo Sakura Cross Hotel Akihabara Onsen Ryokan Yuen Shinjuku Sumida Nagaya Sakura Cross Hotel Akihabara Onsen Ryokan Yuen Shinjuku Sumida Nagaya 1. De eeuwenoude Senso-ji tempel 2. De neon-verlichte entertainmentwereld van Shinjuku Onze aanraders voor het boeken van je reis Riksja Travel Koning Aap Reizen Footprint Travel 3. TeamLab Planets Tokyo 4. De Hamarikyu Gardens in hartjeTokyo 5. De Meiji Jingu Shrine 6. Verse sashimi op de Tsukiji Fish market 7. Techniek, anime en manga in Akihabara Tips voor Akihabara 8. Mensen kijken in het Yoyogi park Checklist voor je reis naar Japan 9. Vintage shoppen in Shimokitazawa 10. Cruisen over de Sumida rivier in Tokyo 11. De beroemde Shibuya Crossing Het drukste voetgangers kruispunt ter wereld 12. Eten op de Ueno Market 13. De beste uitzichtpunten van Tokyo Metropolitan Government Building Tokyo Skytree en Sky Circus Hulp bij het organiseren van je reis naar Tokyo Verder reizen door Japan Ga goed voorbereid op reis Leren paspoorthoesje deluxe Osprey handbagage rugzak 40L Eagle Creek Compressie cubes Koffiemaatje reis espressomachine Universele reisstekker Voomy Dit vind je misschien ook interessant Stedentrip Europa maken? 50 Ideeën voor een toffe citytrip Japan tips: alles wat je moet weten voor je eerste vakantie naar Japan Stedentrip Tokyo, Japan: 10x typisch Tokyo Buenos Aires travel guide: de 30 leukste bezienswaardigheden Bangkok: 30 leuke dingen om te doen in de Thaise hoofdstad De top 10 dingen om te doen in Brussel tijdens een weekendje weg Wat te doen doen in Japan: 10 must-do’s Slapen in een traditionele ryokan in Japan: tips voor een authentieke ervaring FAQs

Onze tips voor hotels in Tokyo

Sakura Cross Hotel Akihabara

Hotel

TOKYO, AKIHABARA| Prima hotel met goede prijs-kwaliteit verhouding op slechts 2,5 km afstand van het keizerlijk paleis en het sumo stadion.

Top 10 Tokyo bezienswaardigheden (1)

Onsen Ryokan Yuen Shinjuku

Ryokan

TOKYO, SHINJUKU | Hotel met prachtig uitzicht op Tokyo vanaf de 18e verdieping en een eigen warmwaterbron.

Top 10 Tokyo bezienswaardigheden (2)

Sumida Nagaya

Pension

TOKYO, SUMIDA | Pension met zowel privékamers als dorms op 2km van de Sensoji-tempel en de levendige wijk Asakusa.

Top 10 Tokyo bezienswaardigheden (3)

Sakura Cross Hotel Akihabara

Hotel

TOKYO, AKIHABARA| Prima hotel met goede prijs-kwaliteit verhouding op slechts 2,5 km afstand van het keizerlijk paleis en het sumo stadion.

Top 10 Tokyo bezienswaardigheden (4)

Onsen Ryokan Yuen Shinjuku

Ryokan

TOKYO, SHINJUKU | Hotel met prachtig uitzicht op Tokyo vanaf de 18e verdieping en een eigen warmwaterbron.

Top 10 Tokyo bezienswaardigheden (5)

Sumida Nagaya

Pension

TOKYO, SUMIDA | Pension met zowel privékamers als dorms op 2km van de Sensoji-tempel en de levendige wijk Asakusa.

Top 10 Tokyo bezienswaardigheden (6)

1. De eeuwenoude Senso-ji tempel

De Senso-ji tempel stamt uit de zesde eeuw na Christus en staat bekend als belangrijke religieuze plek in de Japanse hoofdstad. De rode tempel is daarmee zeker een van de belangrijke bezienswaardigheden in Tokyo die je niet mag missen.

De tempel is gratis te bezoeken en wordt ‘s avonds op smaakvolle wijze verlicht. Je komt hier veel Japanners tegen die geheel in stijl met hun geliefde, vriendinnen of familie selfies maken op de heilige plek. Ook aanschouw je op de tempelgronden Shinto-boeddhistische rituelen, zoals het branden van wierook en het trekken aan touwen opzoek naar zegeningen.

De Senso-Ji tempel ligt in de levendige wijk Asakusa, in het Oosten van Tokyo. De wijk is geliefd bij Japanners om haar eeuwenoude Senso-ji tempel en matcha sweet shops. Je kunt de buurt gemakkelijk bereiken met de gelijknamige Asakusa metrolijn of per boot vanuit Hamarikyu Gardens. Tijdens de boottocht word je getrakteerd op een prachtige skyline aan de oever van de Sumida rivier.

Top 10 Tokyo bezienswaardigheden (7)
Top 10 Tokyo bezienswaardigheden (8)
Top 10 Tokyo bezienswaardigheden (9)
Top 10 Tokyo bezienswaardigheden (10)
Top 10 Tokyo bezienswaardigheden (11)

2. De neon-verlichte entertainmentwereld van Shinjuku

Shinjuku is druk, in-your-face en verrassend. Dit district heeft het grootste metrostation ter wereld dat meer op een parallel ondergronds universum lijkt, dan op een simpele transporthalte. Shinjuku biedt tevens de voor ons bizarre entertainmentwereld waar Japan beroemd om is: de Maid café’s, roofvogelbarren en robotrestaurants. Ook vind je hier de Metropolitan Government Building voor prachtige vergezichten over Tokyo en honderden restaurants. Shinjuku slaapt nooit.

Onze aanraders voor het boeken van je reis

Wil je hulp bij het organiseren van je reis naar Tokyo? Van individuele rondreis Japan tot groepsreis, deze reisorganisaties raden wij aan!

Riksja Travel

Verantwoord reizen, unieke ervaringen en verblijf in kleinschalige hotels, dat is Riksja Travel. Stel je ideale reis samen met behulp van bouwstenen of boek een complete individuele rondreis. De routes zijn met zorg uitgestippeld in samenwerking met lokale partners. Zo ontdek je zorgeloos de mooiste en onontdekte plekken van het land.

Top 10 Tokyo bezienswaardigheden (12)

Bekijk reizen

Koning Aap Reizen

Reizen is de wereld, de anderen én jezelf ontmoeten. Koning Aap Reizen is al jaren een organisatie waar enthousiaste, bereisde landendeskundigen met veel plezier reizen organiseren voor de fijnproevers onder de reizigers. Koning Aap biedt zowel groepsrondreizen als individuele rondreizen aan naar meer dan tachtig landen wereldwijd.

Top 10 Tokyo bezienswaardigheden (13)

Bekijk reizen

Footprint Travel

Bij Footprinttravel.nl gelooft men in de kracht van persoonlijke reiservaringen. Geen standaardpakketten of voorgekauwde routes, maar de mogelijkheid om van de favoriete reisroutes van Footprint travel een eigen individuele rondreis te maken. Via hun online tool pas je eenvoudig hotels, tours, huurauto en vliegtickets aan.

Top 10 Tokyo bezienswaardigheden (14)

Bekijk reizen

3. TeamLab Planets Tokyo

Een van de leukste dingen om te doen in Tokyo vond ik een bezoek aan het populaire TeamLab museum. Vooral omdat het de moderne kant van Tokyo belichaamt. Het museum is een unieke beleving voor al je zintuigen. Iets dat je vooral zelf moet ervaren! Er zijn in Tokyo twee vestigingen, zelf bezocht ik TeamLab Planets.

Boek een ticket bij TeamLab Planets (Tokyo).

Wil je naar TeamLab, dan moet je tijdig een tijdslot reserveren. Doe dit het liefst twee weken van tevoren om verzekerd te zijn van een plekje. Zelf besloten wij last-minute naar TeamLab Planet Tokyo te gaan en hadden mazzel met een laatste beschikbare plek de volgende dag, maar dit is vrij uitzonderlijk.

Top 10 Tokyo bezienswaardigheden (15)
Top 10 Tokyo bezienswaardigheden (16)

4. De Hamarikyu Gardens in hartjeTokyo

De Hamarikyu Gardens vormen een oase van rust in het drukke stadsleven van de Japanse hoofdstad. Van alle Tokyo bezienswaardigheden is dit de plek om te ontspannen en tot jezelf te komen. Omgeven door kantoorgebouwen is deze groene tuin in Tokyo’s business district een welkome afwisseling van de ‘rat race’ waar het zakenleven in Tokyo mee doordrenkt is. Er is een theehuis, waar je kunt genieten van een matcha latte of een kopje Bancha thee.

De tuinen zijn geopend van 09:00 uur tot 17:00 uur. De toegang bedraagt 300 JPY. De tuinen liggen aan Tokyo Bay en de waterstand wisselt met de getijden. Je reist naar de tuinen met de watertaxi voor 1040 JPY (inclusief entree) of via Shimbashi metrostation.

Top 10 Tokyo bezienswaardigheden (17)

5. De Meiji Jingu Shrine

De mooie Meiji Jingu Shrine in Shibuya werd in 1920 gebouwd ter ere van keizer Meiji. De gedenkplaats staat voor vrede en welvaart en wordt druk bezocht door Japanse vrouwen die hopen een geschikte partner te vinden. Aanhangers van de voormalige heerser schenken donaties voor de renovatie van de shrine en de bijbehorende tuinen.

De Shrine is gratis te bezoeken tussen zonsopkomst en zonsondergang. Toegang tot de tuinen kosten 500 JPY.

Top 10 Tokyo bezienswaardigheden (18)
Top 10 Tokyo bezienswaardigheden (19)

6. Verse sashimi op de Tsukiji Fish market

De Tsukiji Outer Market is de voormalige vismarkt van Tokyo en huisvest tegenwoordig talloze eet- en drinkkraampjes. Het is dan ook dé plek om voor de beste sushi, kaviaar, sashimi en vissoep. Maar je kunt er ook genieten van ander heerlijk streetfood en natuurlijk een glaasje sake. Ik bezocht de Tsjukii Fish market met een tour en vond het een van de hoogtepunten van Tokyo. Mede omdat ik hier de lekkerste sashimi van mijn hele reis at.

Let op: De Tsukiji fish market is tot 15:00 uur leuk om te bekijken. Daarna sluiten de meeste restaurants.

Boek een food tour op de vismarkt.

Top 10 Tokyo bezienswaardigheden (20)

7. Techniek, anime en manga in Akihabara

Akihabara staat bekend als het elektronica district van Tokyo. Wie gek is op anime, manga, de nieuwste gadgets of old school games, kan zijn hart ophalen in deze multimedia wijk. Ook kun je karten verkleed als je favoriete anime figuur en is het bekendste uilencafé van de hoofdstad hier te vinden. Na een uitgebreid winkelavontuur eet je in Akihabara de beste Ramen van Tokyo en drink je thematische cappuccino’s met cacaopoeder in de vorm van robots en manga-figuren.

Top 10 Tokyo bezienswaardigheden (21)

Tips voor Akihabara

Ik vond de vele entertainmenthallen vol grijpmachines en gamers best indrukwekkend. Of je nu je geld inzet op een kipnugget sleutelhanger of fluffy knuffel, je kunt hier helemaal los. Je moet je wel even overgeven aan de kakofonie van geluiden met alle hoge piepstemmetjes, bliepjes en hysterische muziekjes door elkaar. Ook vond ik de gigantische winkels vol old school games leuk om te bezoeken. Een aanrader hiervoor is de winkel Super Potato Akihabara Branch.

Top 10 Tokyo bezienswaardigheden (22)
Top 10 Tokyo bezienswaardigheden (23)
Top 10 Tokyo bezienswaardigheden (24)

8. Mensen kijken in het Yoyogi park

Het Yoyogi Park is de plek voor jong en oud om samen te komen, muziek te maken en bij te komen van de drukte in Shibuya, waar neon-verlichting, muziek en kantoorstress nooit ophouden. Op zondag zie je hier groepen punkers en rockers. Op feestdagen picknicken gezinnen aan de waterrand. Ze brengen zelf Bento-boxen mee (kant-en klaar verpakte lunchpakketten) en spreiden picknickkleden uit op het frisse gras.

Tijdens de beroemde bloesem is het Yoyogi Park een van de beste plekken om te genieten van de mooie kleuren. Gedurende het voorjaar is de rozentuin in het Yoyogi Park ook zeker de moeite waard. Het park is gratis toegankelijk en gemakkelijk te bereiken via het Yoyogi-Koen metrostation.

Checklist voor je reis naar Japan

  • Vergelijk de beste deals voor vliegtickets.

  • Vergelijk de prijs van je huurauto en boek deze online.

  • Begin je reispret met een reisgids van je bestemming.

  • Zorg voor een goede reisverzekering.

  • Vind de leukste tours en boek je toegangsbewijzen online.

  • Spaar air miles met een AMEX creditcard.

  • Ontdek de leukste plekken tijdens een fietstour met een gids.

  • Bestel voor je vertrekt alvast buitenlands geld online.

  • Direct online op je bestemming? Installeer een lokale e-sim.

  • Vind de mooiste accommodaties om te overnachten.

9. Vintage shoppen in Shimokitazawa

Weer een hele andere kant van Tokyo zie je in de wijk Shimokitazawa. Deze hippe wijk staat bekend om haar vintage shops. Goedkoop is de tweedehandskleding hier niet, maar alleen al de gemoedelijke sfeer die je hier aantreft is een goede reden voor een bezoek. Hier kun je heerlijk ontspannen struinen langs de kledingwinkels en een koffietje drinken. Een leuk contrast met de andere wijken van de hoofdstad!

Top 10 Tokyo bezienswaardigheden (25)

10. Cruisen over de Sumida rivier in Tokyo

Ben je het zat continu ondergronds door Tokyo te reizen? Overweeg dan een boottocht met Tokyo Cruise over de Sumida rivier naar de Hinode Pier, Asakusa of Hamarikyu Gardens. Tokyo doet anders aan vanaf het water: bekijk de torenhoge kantoorgebouwen, vredige tuinen en drukke winkelgebieden vanaf de kabbelende rivier.

Je kunt kaartjes kopen op de afvaartpunten via de ticketautomaten (780 – 2100 JPY). Kinderen en 65+-ers mogen mee voor een gereduceerd tarief. Op de boot kun je koffie, Asahi bier en Chai Latte krijgen. De vaartijd varieert van 30 tot 90 minuten afhankelijk van je begin- en eindpunt.

Top 10 Tokyo bezienswaardigheden (26)

11. De beroemde Shibuya Crossing

Shibuya is een gerenomeerd winkelgebied in Cool Tokyo. Vooral schoolmeisjes komen hier graag om te shoppen in het bekende 109 warenhuis met pratende paspoppen en kleurrijke fotohokjes. Ook is Shibuya een echte kantoorwijk. Wolkenkrabbers schieten als paddenstoelen uit de grond en ‘s ochtends en ‘s avonds barst het hier van de forenzen.

Restauranttip in Shibuya: in de kelder van warenhuis Shibuya Parco vind je veel leuke restaurants. Wij aten hier superlekker bij het vegetarische restaurant Izakaya Masaka.

Het drukste voetgangers kruispunt ter wereld

De Shibuya Crossing is een van de meest bekende Tokyo bezienswaardigheden, maar wat mij betreft niet perse de moeite waard. Een bijzonder gezicht is de georganiseerde chaos zeker, maar ik vond het niet zo spectaculair dat je ervoor om moet reizen. Er zijn andere highlights in de stad die meer de moeite waard zijn wat mij betreft.

‘s Werelds drukste voetgangers kruispunt is het best te bewonderen vanaf de bovenverdieping van de Starbucks. Je kunt ook naar het dakterras van de Magnet building aan de overkant, maar het uitzicht vanaf die hoogte vond ik toch minder mooi. Voor beide uitzichtpunten betaal je entree in de vorm van een drankje.

Top 10 Tokyo bezienswaardigheden (27)

12. Eten op de Ueno Market

Een superleuke markt in Tokyo is die in de wijk Ueno. Op de gigantische Ueno Market vind je niet alleen honderden eetkraampjes, maar ook allerlei stalletjes met kleding en accessoires. Lekker rondstruinen en genieten van een heerlijke (goedkope) maaltijd is wat je hier komt doen.

Ben je de drukte zat? Even verderop vind je Ueno park. Hier kun je waterfietsen op het meer en een tempel kunt bezoeken.

Top 10 Tokyo bezienswaardigheden (28)

13. De beste uitzichtpunten van Tokyo

Tokyo lijkt oneindig, wanneer je de stad bekijkt vanaf een van de vele observatiepunten. Van grote hoogte heb je een mooi uitzicht op andere Tokyo bezienswaardigheden en zo’n uitstapje naar boven is dan ook leuk om te doen in Tokyo.

Metropolitan Government Building

Vanaf de 45e verdieping van de Metropolitan Government Building kun je met een beetje geluk zelfs de contouren van de heilige vulkaan Mount Fuji zien. Tussen 09:00 uur en 18:45 uur kun je gratis met de lift omhoog in de Southern Observation Tower om te genieten van een prachtig panorama.

Tokyo Skytree en Sky Circus

Tokyo Skytree en Sky Circus in Sunshine City bij Ikekuburo zijn andere bekende plekken om Tokyo van boven te bekijken. Aan deze attracties hangt wel een prijskaartje. Voor de 634 meter hoge Sky Tree betaal je 2060 JPY en voor Skycircus 1200 JPY. De 333 meter Tokyo Tower, naar voorbeeld van de Eiffeltoren, kost 900 JPY.

Bestel je tickets voor Tokyo Skytree of de Tokyo Tower online.

Top 10 Tokyo bezienswaardigheden (29)

Hulp bij het organiseren van je reis naar Tokyo

Ik reisde naar Japan met een rondreis van Riksja Travel. Een reisorganisatie die ik zeker kan aanraden als je hulp wilt bij het organiseren van je reis naar Japan. Hier vind je een team van ervaren reisspecialisten die je helpen met het plannen van je vakantie. Je kunt een complete individuele rondreis boeken of je ideale reis samenstellen met bouwstenen, zoals een bouwsten voor Tokyo. Je overnacht bij Riksja Travel altijd in leuke, kleinschalige accommodaties op goede locaties en ook vervoer wordt voor je geregeld.

Bekijk rondreizen

Verder reizen door Japan

Meer steden en gebieden in Japan bezoeken? Lees ook onze artikelen over de bezienswaardigheden van Kyoto, de miljoenenstadOsaka. Is jouw stedentrip Tokyo je eerste bezoek aan Japan? Lees dan ook onze Japan tips.

Lees al onze Japan blogs.

Ga goed voorbereid op reis

Dit zijn een aantal van onze favoriete reisspullen en gadgets waar we zelf graag mee reizen. Ook handig voor je reis naar Tokyo!

Bekijk al onze aanraders

Top 10 Tokyo bezienswaardigheden (30)

Bekijk

Leren paspoorthoesje deluxe

€30,-

Lees meer

Top 10 Tokyo bezienswaardigheden (31)

Bekijk

Osprey handbagage rugzak 40L

€137,21

Lees meer

Top 10 Tokyo bezienswaardigheden (32)

Bekijk

Eagle Creek Compressie cubes

€22,-

Lees meer

Top 10 Tokyo bezienswaardigheden (33)

Bekijk

Koffiemaatje reis espressomachine

€95,-

Lees meer

Top 10 Tokyo bezienswaardigheden (34)

Bekijk

Universele reisstekker Voomy

€28,95

Lees meer

Dit vind je misschien ook interessant

Top 10 Tokyo bezienswaardigheden (35)

Ontdek

Stedentrip Europa maken? 50 Ideeën voor een toffe citytrip

Stedentrip
Lees meer

Top 10 Tokyo bezienswaardigheden (36)

Ontdek

Japan tips: alles wat je moet weten voor je eerste vakantie naar Japan

Japan
Lees meer

Top 10 Tokyo bezienswaardigheden (37)

Ontdek

Stedentrip Tokyo, Japan: 10x typisch Tokyo

Tokyo
Lees meer

Top 10 Tokyo bezienswaardigheden (38)

Ontdek

Buenos Aires travel guide: de 30 leukste bezienswaardigheden

Argentinië
Lees meer

Top 10 Tokyo bezienswaardigheden (39)

Ontdek

Bangkok: 30 leuke dingen om te doen in de Thaise hoofdstad

Bangkok
Lees meer

Top 10 Tokyo bezienswaardigheden (40)

Ontdek

De top 10 dingen om te doen in Brussel tijdens een weekendje weg

Brussel
Lees meer

Top 10 Tokyo bezienswaardigheden (41)

Ontdek

Wat te doen doen in Japan: 10 must-do’s

Japan
Lees meer

Top 10 Tokyo bezienswaardigheden (42)

Ontdek

Slapen in een traditionele ryokan in Japan: tips voor een authentieke ervaring

Japan
Lees meer
Top 10 Tokyo bezienswaardigheden (2024)

FAQs

What is Tokyo most famous intersection? ›

Shibuya Crossing is one of Tokyo's most recognizable sights, pictured in countless films, magazines and blogs. During its busiest times, an estimated 1,000 to 2,500 people forge their way across this intersection every two minutes, enough to quickly fill up a football stadium.

How long is enough in Tokyo? ›

Your duration in Tokyo, much like seasoning in a dish, can truly influence the flavor of your trip. If you're only in Japan for a quick tour, we'd suggest you allocate a minimum of 4 days to Tokyo. Think of it as a sampler – you'll touch on the high points, but there'll always be that feeling of wanting more.

What are the strengths of Tokyo? ›

Tokyo ranks high on every list of cities created by research institutions across the globe. Tokyo is known for its outstanding market scale, accumulation of globally leading companies, substantial and punctual public transportation, excellent public safety, hospitality, and cleanliness.

What is the busiest intersection in the world Tokyo? ›

One of Tokyo's top attractions

1⃣ with over 2,500 people crossing at every traffic light change, Shibuya Crossing is the busiest pedestrian crossing in the world - estimated to be crossed by over 3,000 people per minute at rush hour!

Where is the biggest intersection in the world? ›

The Largest Intersection in the World - Arc de Triomphe
  • Arc de Triomphe.
  • Paris - Things to Do.
  • Paris.
  • Ile-de-France.
  • France. Europe.

What is the weakness of Tokyo? ›

WEAKNESSES
  • There is a difficult language barrier for foreigners coming into the country since Japanese is such a hard language to learn.
  • Tokyo's prices are some of the highest in the world and can make staying for long periods of time hard for budget travelers.

Why is Tokyo so popular? ›

Tokyo offers modern theater, opera and orchestral music as well as traditional kabuki and noh theater. In architecture, there is the ultra modern right next door to traditional Japanese wooden buildings, as well as the fascinating fusion of the two that was so popular in the 19th and early 20th centuries.

What is the best part about Tokyo? ›

Top Attractions in Tokyo
  • Shinjuku Gyoen National Garden. 6,264. Gardens. ...
  • Senso-ji Temple. 9,569. Religious Sites. ...
  • Meiji Jingu Shrine. 8,331. Points of Interest & Landmarks. ...
  • teamLab Planets TOKYO. 2,604. Art Museums. ...
  • Asakusa. 6,160. Neighborhoods. ...
  • Tokyo Skytree. 8,258. Points of Interest & Landmarks. ...
  • Tokyo Tower. 8,389. ...
  • Ueno Park. 5,330.

What food is Tokyo known for? ›

10 Best Local Dishes from Tokyo
  • Edomae tempura. Good for: Food. ...
  • Ramen. Good for: Food. ...
  • See also. 7 Best Electronics Stores in Tokyo. Japan. ...
  • Yanagawa nabe. Good for: Food. ...
  • Edomae sushi. Good for: Food. ...
  • Monjayaki. Good for: Food. ...
  • f*ckagawa-meshi. Good for: Food. ...
  • Anmitsu. Good for: Food.

What is a famous thing about Tokyo? ›

Sky-high views of the city

Tokyo Tower is an icon of the city and a famous tourist landmark. The design was based on the Eiffel Tower, but measures 13 meters higher than its French counterpart, and it was completed in 1958 when a large broadcasting tower was needed in the Kanto area. It's still active today.

What is unique to Tokyo? ›

Below, we'll share 10 things Tokyo is known for. If I could only travel to one city in the world, it has to be Tokyo. Bright neon lights, ancient temples, delicious street food, and high-tech billboards taped onto tall skyscrapers. There's no place quite like Tokyo and exploring it is a real treat.

What is the most famous landmark in Tokyo? ›

Located in the center of Tokyo, Tokyo Tower is one of the city's most iconic landmarks, built in 1958. Situated near the JR line station, Hamamatsucho, it's convenient to get to from anywhere in the city.

What is the most famous part of Tokyo? ›

Think of Shibuya and most people picture the famous diagonal crossing, Hachiko statue, and fashion houses.

Where is the famous Tokyo car meet? ›

Where/ when do they meet? Daikoku Parking Area in Yokohama is probably the most famous informal "cars and coffee" type meet. I have not been personally but from my understanding there are enthusiasts there every night but the weekends are bigger.

What is the famous Tokyo Gate? ›

Meiji Jingu Shrine, Tokyo

The main torii gate at Meiji Shrine is among the largest wooden examples in Japan. It stands around 40ft tall and almost 60ft wide. It is in the most common style, called “Myojin”, which you can recognize by the gentle upward curve of the top crosspiece, or “kasagi”.

Top Articles
9/11 mastermind Khalid Sheikh Mohammad, accomplices make plea deals with U.S.
Best Business Credit Cards Of August 2024
Krua Thai In Ravenna
Her Triplet Alphas Chapter 32
Wal-Mart 140 Supercenter Products
James Darren, ‘Gidget’ teen idol, singer and director, dies at 88
Savage X Fenty Wiki
Netlearning Login Rwjbh
Email Hosting » Affordable Mail Solution with Personal Domain | IONOS
Www. Kdarchitects .Net
Hessaire Mini Split Remote Control Manual
B Corp: Definition, Advantages, Disadvantages, and Examples
M3Gan Showtimes Near Regal City North
Sloansmoans Bio
Eliud Kipchoge Resting Heart Rate
Catholic Church Near Seatac Airport
Dtm Urban Dictionary
Labcorp Locations Near Me
Ups Store Pineville La
Craigslist Apartments For Rent Ozone Park
Zom100 Mangadex
What is a Nutmeg in Soccer? (Explained!) - Soccer Knowledge Hub
Wdl Nursing Abbreviation
Sunset On November 5 2023
Cric7.Net Ipl 2023
Burlington Spectrum Tucson
Edict Of Force Poe
18443168434
Iggy Azalea Talks Dancing Off Into the Sunset on Her Own Terms With ‘The End of an Era’
Mo Craiglist
Slim Thug’s Wealth and Wellness: A Journey Beyond Music
Shiawassee County 911 Active Events
Jcpenney Salon Salinas
O'reilly's In Mathis Texas
Lacy Aaron Schmidt Where Is He Now
My Compeat Workforce
Sherwin Williams Buttercream
Heffalumps And Woozles Racist
Linden Creek Golden Retrievers
Wash World Of Lexington Coin Laundry
Tses Orts.com
How Did Kratos Remove The Chains
Ultipro Fleet Farm
How To Use Price Chopper Points At Quiktrip
Katmovie.hs
Gaylia puss*r Davis
Rainfall Map Oklahoma
Eureka Mt Craigslist
Jeff Buley Obituary
Craigslist Pgh Furniture
Bookoo Garage Sales
Job ID:24023861 - Compliance and Operational Risk Specialist - Multiple Locations
Latest Posts
Article information

Author: Merrill Bechtelar CPA

Last Updated:

Views: 5616

Rating: 5 / 5 (50 voted)

Reviews: 89% of readers found this page helpful

Author information

Name: Merrill Bechtelar CPA

Birthday: 1996-05-19

Address: Apt. 114 873 White Lodge, Libbyfurt, CA 93006

Phone: +5983010455207

Job: Legacy Representative

Hobby: Blacksmithing, Urban exploration, Sudoku, Slacklining, Creative writing, Community, Letterboxing

Introduction: My name is Merrill Bechtelar CPA, I am a clean, agreeable, glorious, magnificent, witty, enchanting, comfortable person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.